Ο σύγχρονος ρόλος του Αναλογιστή στην Ασφαλιστική Βιομηχανία

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

«Ο σύγχρονος ρόλος του Αναλογιστή στην Ασφαλιστική Βιομηχανία»

Εκδήλωση του Π.Μ.Σ. στην «Αναλογιστική Επιστήμη και Διαχείριση Κινδύνων»

Την Τρίτη 4 Ιουνίου 2024 στις 11.00 π.μ., θα λάβει χώρα η εκδήλωση του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών στην «Αναλογιστική Επιστήμη και Διαχείριση Κινδύνων» του Τμήματος Στατιστικής και Ασφαλιστικής Επιστήμης, με τίτλο «Ο σύγχρονος ρόλος του Αναλογιστή στην Ασφαλιστική Βιομηχανία», στην αίθουσα Συνεδρίων του Πανεπιστημίου Πειραιώς.

Την εκδήλωση θα χαιρετίσουν μέλη της Ακαδημαϊκής Κοινότητας του Πανεπισστημίου Πειραιώς και στη συνέχεια θα παρατεθούν σύντομες ομιλίες από κορυφαία στελέχη της Ασφαλιστικής Αγοράς καθώς και από στελέχη Αναλογιστικών Τμημάτων Ασφαλιστικών Επιχειρήσεων.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί βράβευση, με την επίδοση υποτροφιών από την Ένωση Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος, στους άριστους αποφοίτους του Α’ κύκλου σπουδών του Τμήματος Στατιστικής και Ασφαλιστικής Επιστήμης, στους άριστους αποφοίτους του Π.Μ.Σ. «Αναλογιστική Επιστήμη και Διαχείριση Κινδύνων» καθώς και σε Υποψήφιο Διδάκτορα του Τμήματος που δημοσίευσε μέρος της διατριβής του σε διεθνές περιοδικό υψηλού κύρους στο πεδίο της Αναλογιστικής Επιστήμης.

Θα ακολουθήσει τιμητική βράβευση του Γενικού Γραμματέα Έρευνας και Καινοτομίας του Υπουργείου Ανάπτυξης, Ομότιμου Καθηγητή Αθανάσιου Κυριαζή, για την προσφορά του στο Π.Μ.Σ., καθώς και στην εν γένει Ερευνητική και Ακαδημαϊκή Κοινότητα.

Συνημμένα έγγραφα:

Κατηγορίες
Αναζήτηση
Search

Πρόσφατες Ανακοινώσεις