Πρόσκληση για το Public Group Business Week – Επαγγελματική Ανάπτυξη και Ευκαιρίες Καριέρας

Ενημερώνουμε τους φοιτητές του πανεπιστημίου για τη διοργάνωση του 𝗣𝘂𝗯𝗹𝗶𝗰 𝗚𝗿𝗼𝘂𝗽 𝗕𝘂𝘀𝗶𝗻𝗲𝘀𝘀 𝗪𝗲𝗲𝗸, που πραγματοποιείται με την υποστήριξη της Universal Ex.

Πρόκειται για ένα σημαντικό γεγονός που προσφέρει στους φοιτητές την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά έναν από τους ηγέτες στον τομέα του Omnichannel retail, τον Όμιλο Public, και να διερευνήσουν δυναμικές προοπτικές καριέρας.

Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να συναντήσουν Διευθυντές και Επικεφαλής Τμημάτων, οι οποίοι θα παρουσιάσουν τις λειτουργίες των τομέων τους, τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν και τις δεξιότητες που αναζητούν στους μελλοντικούς υποψήφιους.

Το πρόγραμμα διαμορφώνεται ως εξής:

  • Δευτέρα 4/11: Marketing & eCommerce, Omni Channel
  • Τρίτη 5/11: Business Development | Commercial & Sales
  • Τετάρτη 6/11: PublicNext – Tech & Innovation Hub
  • Παρασκευή 8/11: Finance – HR – Supply Chain

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στα κεντρικά γραφεία του Ομίλου Public από τις 15:30 έως τις 19:30, και παρέχεται δωρεάν μεταφορά από και προς τον σταθμό Κηφισιάς για την εξυπηρέτηση των συμμετεχόντων.

Φόρμα εγγραφής για ενδιαφερόμενους φοιτητές: https://lnkd.in/dfHWAmns

Κατηγορίες
Αναζήτηση
Search

Πρόσφατες Ανακοινώσεις

Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος Τμήματος Πληροφορικής Πανεπιστημίου Πειραιώς για Υποβολή Αιτήσεων από Νέους Επιστήμονες Κατόχους Διδακτορικού στο Πλαίσιο Υλοποίησης της Πράξης «Απόκτηση Ακαδημαϊκής Διδακτικής Εμπειρίας σε Νέους Επιστήμονες Κατόχους Διδακτορικού στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς 2024-2025